Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Meepraten en -beslissen over mantelzorg in het Westerkwartier

Mantelzorg in het Westerkwartier - Promotie Noord

De gemeente Westerkwartier, CMO STAMM en Sociaal Werk De Schans organiseren maandag 7 juni van 13.00 tot 17.00 uur de online ‘Besluitvormingsbijeenkomst Mantelzorg’.

De centrale vraag van de bijeenkomst is: Wat is er nodig om te zorgen dat het goed gaat met de mantelzorgers in het Westerkwartier? 

Iedereen die dit een belangrijk onderwerp vindt, is van harte welkom tijdens deze bijeenkomst mee te praten én mee te beslissen.

Plan
Mantelzorgers zijn onmisbaar binnen onze samenleving. In de gemeente Westerkwartier is 1 op de 3 inwoners mantelzorger. Het is daarom belangrijk met elkaar te kijken wat er nodig is te zorgen dat het goed gaat met deze mantelzorgers. Het doel van deze bijeenkomst is met alle deelnemers te komen tot een concreet plan. Dit plan overhandigen zij aan het einde van de middag aan wethouder Bert Nederveen.

Aanmelden
Mantelzorgers en iedereen die professioneel in contact staat met mantelzorgers of zich betrokken voelt bij mantelzorg kunnen zich aanmelden. Met iedereen die zich voor deze bijeenkomst aanmeldt, vindt eerst een voorbereidend gesprek plaats. Aanmelden voor het gesprek kan tot uiterlijk 14 mei 2021. Dit kan telefonisch via het secretariaat van CMO STAMM, telefoonnummer 050-5770101 of via de website www.meebesluiten.nl. Op deze site is ook meer informatie te vinden over de bijeenkomst.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd