Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Informatiebijeenkomst 12 juni project Samen Kunst Verkennen In Oldambt

Deelnemers laten zien wat zij gemaakt hebben en bespreken elkaars werk. Foto: Mary Ritsema

Samen in kleine groepjes van 3 tot 5 deelnemers gedurende enkele maanden werken aan een eigen kunstproject? Dat kan! De deelnemers kiezen hun eigen kunstvorm. Dat mag van alles zijn: creatieve keramiek, fotograferen, schilderen, tekenen, theater, film enzovoort.

Het Groningse project Samen kunst verkennen heeft hier al twee jaar ervaring mee en wil deze ervaring overdragen aan inwoners van Oldambt die dit project in Oldambt willen uitvoeren. De Kunstraad Groningen neemt de kosten van de overdracht voor haar rekening. 

Informatiebijeenkomst voor belangstellenden die willen organiseren
Wie belangstelling heeft om het project in Oldambt te organiseren en uit te voeren kan deelnemen aan de informatiebijeenkomst.

Datum: woensdag 12 juni 2019
Tijd: 10.00 -11.30 uur
Plaats: Boschpoort, Boschplein 2 in Winschoten 

Het is plezierig (maar niet noodzakelijk) als u van tevoren wilt doorgeven dat u komt.
Contactpersoon: Gert Los. Emailadres: info@groningenplus.net
Telefoon: 050-3642320 en 06-30405277 

Op de website van Seniorenkrant Groningen (www.skgr.nl) staat in de rubriek Cultuur meer informatie over Samen kunst verkennen, onder meer een promotievideo. RTV-GO! besteedt aandacht aan het project Samen kunst verkennen, dat in de stad Groningen uitgevoerd wordt door Groningen Plus, een organisatie van actieve ouderen in stad en provincie Groningen. Aanvankelijk een project van en voor ouderen, maar ook jongeren zijn welkom. U kunt de Tv-uitzending zien op kanaal 40 van Ziggo of op de www.rtvgo.nl. Eventueel op ‘uitzending gemist’. Dat geldt ook voor het radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’ (vanaf 6 juni).  

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd