Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Workshop Anders kijken door collages!

Netwerk Promotie Noord

Als ondernemer of zelfstandig professional doe je het graag op je eigen manier en zeker ook als je met iets ‘worstelt’. Zit je iets dwars? Wil je het anders? Weet je even niet hoe verder te gaan? Dan is de workshop van Magriet van der Werff iets voor jou!

In deze workshop ga je met schaar, afbeeldingen en lijm een collage maken. Intuïtief vind en zoek je afbeeldingen die jou aanspreken en vormt hiervan een collage. Door op een hele andere manier bezig te zijn doorbreek jij je vaste patroon en kun je op een andere manier naar dingen kijken. Laat je verrassen door jouw eigen collage!

– Wanneer: vrijdag 27 september 2019

– Tijd: 09.30 – 11.30 uur, aansluitend is er mogelijkheid om tot 12.30 uur te netwerken,
  ervaringen uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen.

– Aantal plekken: 8

– Kosten: € 65,00 ex btw. per persoon (inclusief koffie, thee en materialen).

– Locatie: Bornholmstraat 90, 9723 AZ Groningen.

– Trainer: Magriet van der Werff

– Organisatie: Netwerk Promotie Noord

Aanmelden: Stuur een e-mail voor woensdag 18 september a.s. naar info@promotienoord.nl. Vermeld daarin je naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Over de trainer
Magriet van der Werff: “Mijn drive is om ‘de ander te helpen zichzelf te helpen’. Het is mijn overtuiging en ervaring dat de oplossing voor datgene waar je mee worstelt heel dichtbij is. Deze zit namelijk in jezelf. Dat klinkt heel simpel maar het is heel erg lastig om hier zelf bij te komen. Ik faciliteer je bij dit proces. Door mijn persoonlijke begeleiding en met de inzet van het maken van een collage kom je tot je eigen kern. Je vindt antwoorden op je vragen, er komen nieuwe inzichten en ideeën. Je vindt uiteindelijk een oplossing die je verder brengt.”

Kijk voor meer informatie over Magriet van der Werff op: www.magrietvanderwerff.nl

Nu aanmelden? Klik hier: https://promotienoord.nl/contact/


Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd