Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Windmolentjes voor Stille Helden die zich belangeloos inzetten

Windmolentjes voor Stille Helden - buitengewoonzijn.nu - Promotie Noord

Je kent ze vast; mensen die zich belangeloos en met tomeloze positiviteit en doorzettingsvermogen inzetten voor anderen.

Om deze Stille Helden te erkennen en bedanken, organiseert BuitengewoonZijn.nu de jaarlijkse Stille Helden Actie. Begin november start de actie met het verspreiden van windmolentjes aan mensen die een Stille Held in het zonnetje willen zetten. In deze coronatijd zijn dat er best veel!

Het project Stille Helden is ontstaan vanuit de behoefte om mensen die zich onbaatzuchtig inzetten voor anderen in het zonnetje te zetten. Het leuke van Stille Helden is dat ze hun eigen heldendaden vaak heel gewoon vinden. Toch hebben deze daden vaak een grote impact op het leven van anderen en een mooi rimpeleffect in het grotere geheel. Voor iedereen is deze actie dan ook verrassend en ontroerend!

Stille Helden
Stille helden vind je overal. Denk aan die buurvrouw die altijd even bijspringt als dat nodig is. Of die vriendin die al jarenlang trouw vrijwilligerswerk doet. Maar denk ook vooral aan mensen die het moeilijk hebben en daarom wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. De molentjes die je aan deze Stille Helden kunt geven, draaien de hele winter. En elk moment dat ze weer gezien worden, wordt de stille held herinnerd aan jouw gift!

Meedoen
Wil je ook molentjes uitdelen aan stille krachtige helden bij jou in de buurt? Bestel dan via info@buitengewoonzijn.nu het aantal molentjes dat je wilt hebben. De stichting vraagt hiervoor een bijdrage van €1,50 en een vergoeding van de verzendkosten. Begin november verspreiden ze de molentjes. Als je de molentjes vervolgens hebt ontvangen, ga je (samen) schrijven en bedenk je een ludieke manier om het molentje bij jouw Stille Held te krijgen.

Buitengewoonzijn.Nu
Het idee voor Windmolentjes voor Stille Helden kwam tot stand in de training Buitengewoonzijn.Nu. In de training leren mensen hoe ze een idee voor een speciale actie samen met anderen in uitvoering kunnen brengen. Ondertussen merken zij ook wat zijzelf teweeg kunnen brengen. Dankzij de training zijn er al veel maatschappelijke initiatieven ontstaan die de wereld om ons heen mooier maken.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd