Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Vier trainees gezocht voor de toekomst van Groningen

Vier trainees gezocht voor de toekomst van Groningen - Promotie Noord

Nationaal Programma Groningen zoekt vier afgestudeerde hbo’ers en wo’ers die zich als trainee willen inzetten voor een goede toekomst van
Groningen.

De komende twee jaar gaan ze fulltime aan de slag met uiteenlopende opdrachten op verschillende plekken in de provincie.

Het gaat om opdrachten in gemeenten in het aardbevingsgebied en/of de provincie Groningen. De trainees volgen een opleidingsprogramma bij Vonk Traineeship, die de deelnemers begeleidt bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Jong talent
Nationaal Programma Groningen kiest voor de inzet van trainees omdat er veel werk te verrichten is binnen het programma, maar vooral ook om jong talent te helpen zich te ontwikkelen. De trainees gaan aan de slag met programma’s en projecten die voor Groningen het verschil maken, waarbij het gaat om het versterken van de leefomgeving, de economie, opleidingen, banen en de natuur en het klimaat.

Het Vonk ontwikkelprogramma
Tijdens het uitgebreide ontwikkelprogramma begeleidt Vonk de trainees op drie hoofdlijnen: persoonlijk leiderschap, professionele vaardigheden en perspectief op een toekomst in Groningen. Dat gebeurt met de inzet van ervaren adviseurs, ondernemers, onderzoekers en inspirerende trainers.

Online Meet & Greet
Nationaal Programma Groningen en Vonk organiseren een online Meet & Greet op donderdag 10 juni a.s. van 15.30 tot 17.00 uur. Geïnteresseerden kunnen hier terecht voor meer informatie en vragen. Aanmelden kan tot 9 juni via: trainee@nationaalprogrammagroningen.nl.

Solliciteren kan tot en met donderdag 17 juni 2021 via een motivatiebrief en CV. Meer informatie is te vinden op nationaalprogrammagroningen.nl/trainee.

Nationaal Programma Groningen werkt aan een goede toekomst voor elke Groninger. We brengen mensen en ideeën samen en bundelen de krachten van inwoners, organisaties, bedrijven en overheden. Samen voeren we plannen uit die Groningen écht vooruithelpen. Belangrijke onderwerpen zijn het versterken van de leefomgeving, de economie, opleidingen, banen en de natuur en het klimaat.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd