Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Veel folkmuziek en spektakel tijdens 7de Rapalje Zomerfolk Festival Groningen

Rapalje Zomerfolk Festival Promotie Noord

Zaterdag 15 en zondag 16 juni vindt het Rapalje Zomerfolk Festival plaats op de Zonneweide van het Stadspark in Groningen. Het programma staat bol van de muziek, workshops, bodypaint en bijzondere acts die geschikt zijn voor het hele gezin.

De uit Groningen afkomstige folksensatie Rapalje, winnaar van de Bastaard Fantasy Award voor beste Live Act 2018, organiseert sinds 2013 het Rapalje Zomerfolk Festival. Op dit tweedaagse evenement kan het publiek onder andere genieten van folkbands uit binnen-en buitenland. Grote namen voor dit jaar zijn The Mahones uit Canada, Altan uit Ierland en Saor Patrol uit Schotland. Natuurlijk treedt ook organisator Rapalje meerdere keren op.

Naast de vele muzikale optredens op de 2 podia, zullen er verschillende workshops zoals doedelzakspelen en Ierse/Schotse dans worden gegeven. Ook is er een verhalenverteller, kan men boogschieten, zijn er tientallen standjes om heerlijk te eten en te drinken en is er een uitgebreide markt. Voor de jonge bezoeker is er een speciaal Kinderdorp, waar de kinderen o.a. mee kunnen doen aan Highland Games. 

Op de zaterdagavond van het evenement wordt afgesloten met een spectaculaire vuurshow van Mystic Firy/Mystic Triqueta.Zomerfolk is op zaterdag geopend van 12:00 – 00:00 uur en op zondag van 12:00 – 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

Meer informatie: www.zomerfolk.nl

Op de Fotopagina van Promotie Noord in het album Evenementen Groningen vind je foto’s van Rapalje Zomerfolk 2018 gemaakt door Hetty van Mierlo. Zij zal dit jaar ook weer aanwezig zijn op het festival en ons trakteren op nieuwe foto’s. Wil je meer foto’s zien van Zomerfolk? ezoek dan haar website www.hettysfotografie.weebly.com/ of volg Hetty via Facebook www.facebook.com/hettyseventfotografie/.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd