Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Online Banenmarkt Friesland strijdt tegen werkloosheid 15 december 2020

Online banenmarkt Friesland strijdt tegen werkloosheid - Promotie Noord

Fryslân Werkt! Het samenwerkingsverband van overheid, onderwijs, UWV, SW-bedrijven en sociale partners in Fryslân, organiseert op 15 december van 10:00 tot 13:00 uur de allereerste editie van de Online Banenmarkt Friesland.

De Online Banenmarkt Friesland is een LinkedIn-groep waar werkgevers, intermediairs, werkcoaches en uitzendbureaus uit Friesland vacatures kunnen delen en werkzoekenden persoonlijke pitches kunnen maken om zichzelf te profileren.

Het doel is de perfecte match tussen werkgever en werkzoekende mogelijk te maken.

Stijging van WW-uitkeringen in tijden van corona
De Online Banenmarkt Friesland wordt georganiseerd naar aanleiding van het succes van eerder georganiseerde online banenmarkten, waaronder Twente. Door middel van de Friese online editie wil Fryslân Werkt! de kansen op het vinden van werk in tijden van corona vergroten voor werkzoekenden in Friesland. UWV (2020) bericht dat Friesland eind oktober 10.216 WW-uitkeringen telde. Door de coronacrisis zijn de kansen op werk voor bepaalde beroepen verslechterd, zoals voor de cultuursector, facilitaire sector en horecasector. In de Nederlandse horeca namen de WW-uitkeringen tijdens corona toe met 96 procent.

Verdere informatie over de Online Banenmarkt Friesland
In de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Friesland’ kunnen altijd vacatures en bijdragen worden geplaatst en gedeeld. Op 15 december van 10.00 uur tot 13.00 uur wordt de LinkedIn-groep een live-event waarop de meeste werkgevers, intermediairs, werkcoaches en werkzoekenden online zijn om direct interactie met elkaar aan te gaan. De vacatures blijven na deze datum nog een tijd in de groep staan. 

Aanmelden voor Online Banenmarkt Friesland 
Met een LinkedIn-profiel kunnen werkgevers, intermediairs, werkcoaches of werkzoekenden lid worden door op de ‘Lid worden’-knop van de groep te klikken. De groep is te vinden door op ‘Online Banenmarkt Friesland’ te zoeken in de LinkedIn zoekbalk, of door direct te klikken op de volgende link: https://bit.ly/Groep-Online-Banenmarkt-Friesland

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd