Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Nieuwe locatie voor In de Video

In De Video | Robbert Meinders | Promotie Noord | Ivonne Sprok

In de Video Producties

Videocontent is tegenwoordig niet meer weg te denken. Je boodschap wordt optimaal vormgegeven in beeld, tekst en geluid, wat beter onthouden wordt dan alleen tekst. Daarnaast is het met videomarketing makkelijker om naast informatie ook emotie over te brengen. Een video is meer als een visitekaartje, het is persoonlijk waardoor klanten een betere merkbeleving ervaren.

Mensen begrijpen een video sneller en beter dan andere vormen van communicatie, dit leidt onder anderen tot meer bereik buiten je netwerk. Videomarketing verbetert de vindbaarheid van je website en wordt wel tot meer dan 10 keer vaker gedeeld op sociale media. In de Video hecht hierbij waarde aan de sfeer van de situatie, waarbij wij onvergetelijke momenten vastleggen.

Robbert Meinders eigenaar van In de Video: “In de Video is een betrouwbare en eerlijke partner voor video-ondersteuning. Onze focus ligt bij videoproductie in de vorm van Aftermovies, Bedrijfsfilm, Promotievideo en Videoclips. In de Video is erg betrokken om de doelstelling te behalen. Wij zijn flexibel en helpen graag op een creatieve manier om jouw product of dienst optimaal in beeld te brengen. Sinds enige tijd zijn wij gevestigd op een nieuwe locatie in Winschoten. In ‘De Ondernemerfactory’ kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn”.


Meer weten over In de Video? Bezoek de website: www.indevideo.nl

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd