Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Nieuwe eigenaresse vintage kledingzaak Onder de Linde in Groningen

Promotie Noord

Sinds begin april heeft vintagewinkel Onder de Linde een nieuwe eigenaresse, Aline Bus.

Onder de Linde staat al jaren voor ‘originele vintage items van kwaliteit’. De winkel is gevestigd in de onlangs opgeknapte Steentilstraat in Groningen en heeft een grote vaste klantenkring. De kwaliteit wordt voortgezet. Zo vind je er kleding van mooie stoffen zoals wol, linnen, katoen en zijde uit de jaren ‘30 tot en met ‘90. Naast de collectie voor vrouwen is ook de mannencollectie flink uitgebreid.

Online en duurzaam
“Ik heb wel even getwijfeld om in deze tijd open te gaan. Als mensen thuis blijven heeft een fysieke winkel natuurlijk geen zin. Maar Onder de Linde was nog niet online dus dat biedt een mooie kans,” vertelt Aline. 

Mensen die liever willen passen, zijn op vrijdag en zaterdag van harte welkom, uiteraard alles coronaproof. De bedoeling is om op termijn de webshop uit te breiden en naast de vintage collectie ook samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers die duurzame materialen gebruiken. Vintage en nieuwe duurzame kleding en accessoires blenden en stylen is de uitdaging.

Afgelopen vrijdag is de website met webshop van Onder de Linde online gegeaan. Kijk op: www.winkelonderdelinde.nl. Je kunt Onder de Linde ook volgen via Facebook en Instagram.

Liever passen? In verband met het coronavirus is de winkel op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur open, Steentilstraat 15, Groningen.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd