Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Morgen start de week van de Lieve Briefjes

De week van de lieve briefjes - Promotie Noord

Van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 januari 2022 is het weer de Week van de Lieve briefjes.

De week waarin iedereen wordt opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander. De speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) zijn online te bestellen, zolang de voorraad strekt. Tijd om Lieve Briefjes in huis te halen dus. Weet jij al aan wie je een lief briefje gaat sturen?

De voorbereidingen voor de Week van de Lieve Briefjes zijn op dit moment in volle gang. De Lieve Briefjes zijn dit jaar gemaakt door Hedy Vermeer, Mendel Bouman en Myrthe de Ruijter.

Briefjes afhalen
In de loop van deze week zijn de Lieve Briefjes gratis beschikbaar in alle bibliotheken in stad en provincie Groningen, bij servicepunten van Qbuzz (Groningen en Drenthe), in veel supermarkten en in ziekenhuizen in Groningen en Assen. Ook elders in het land zijn de kaartjes op diverse plekken te krijgen. De complete lijst met afhaalpunten is beschikbaar op weekvandelievebriefjes.nl/afhaalpunten/ Geen tijd om kaartjes op te halen? Tegen een kleine vergoeding worden de kaartjes thuisbezorgd. Bestellen kan vanaf maandag 10 januari eenvoudig online via weekvandelievebriefjes.nl.

Meedoen als vereniging, groep of school?
Een tijd als deze kan best wat Lieve Briefjes gebruiken. Nu het sociale leven deels stil ligt, roept de organisatie van de Week van de Lieve Briefjes alle verenigingen, groepen en scholen op om samen briefjes te schrijven en te verspreiden. Zo heeft een Rotaryclub zich aangemeld om kaartjes te schrijven voor ouderen. Ook meedoen als vereniging of organisatie? Neem dan contact op via info@weekvandelievebriefjes.nl.

Belangeloos
Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om de inwoners van Groningen (en het hele land) met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. Alle organisaties werken belangeloos mee. Zo wordt de actie ondersteund door onder meer Gemeente Groningen, Qbuzz, Biblionet Groningen en vrijwilligers die de kaartjes verspreiden.

Voor meer informatie over de lieve briefjes en de locaties waar de kaartjes verkrijgbaar zijn: kijk op www.weekvandelievebriefjes.nl of volg de Facebookpagina (Week van de Lieve briefjes).

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd