Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Lezing van rouwspecialist en klinisch psycholoog Manu Keirse in Winschoten

rouwspecialist en klinisch psycholoog Manu Keirse - Troost en Meer Winschoten - Promotie Noord

Na 2 jaar uitstel als gevolg van de coronamaatregelen komt prof. Manu Keirse in april naar Winschoten. 

Manu Keirse, de Vlaamse rouwspecialist en klinisch psycholoog, is auteur van verschillende boeken over verlies en verdriet. Op heel veel momenten in het leven kun je worden geconfronteerd met ernstig verlies en rouw, zowel in je eigen leven als in je onmiddellijke omgeving.

Hierbij kunnen we denken aan het sterven van een naaste, een echtscheiding, een ongeneeslijke ziekte, verlies van je werk, leven met iemand met een beperking of verlies door onrecht. Hoe kun je daarmee omgaan en familie, vrienden en collega’s ondersteunen?

Rouwarbeid
Om verlies te overleven moet je rouwarbeid verrichten. Je kunt mensen hierbij helpen of het hen moeilijker maken. Tijdens de lezing vertelt dhr. Keirse wat helpt en niet helpt om te overleven. Meer weten kan je in verdriet helpen om je eigen reacties en gevoelens beter te begrijpen en kun je je beter handhaven op moeilijke momenten. Als omgeving kun je leren de juiste ondersteuning te bieden en mensen in die cruciale periode van hun leven niet in de steek te laten.

Waar en wanneeer
De lezingen worden gehouden op vrijdag 15 april om 19.30 uur en zaterdag 16 april om 14.00 uur in Uitvaartcentrum Oost-Groningen, Acacialaan 61 te Winschoten. De kosten zijn € 10,00 incl. koffie, thee of fris. Leden van uitvaartvereniging Mekander kunnen na aanmelding en opgave van hun lidmaatschapsnummer gratis naar binnen.

Aanmelden
Aanmelden met dag en tijd van uw voorkeur kan via antwoord naar troostgroningen@gmail.com of telefonisch voor 9 april a.s. bij Alberta Kuil, te bereiken op telefoonnummer 06 42 73 21 07.

Kijk voor meer informatie over Troost en Meer op de website: www.troostenmeer.nu.


Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd