Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Inzamelpunt t-shirts voor Bosk staat in hal van gemeentehuis

Inleverpunt t-shirts, Bruno Doedens en Hein Kuiken Foto: Mark Grupstra_Gemeente Leeuwarden - Promotie Noord

Vanaf donderdag 17 februari tot begin april kunnen in de hal van het gemeentehuis van Leeuwarden oude t-shirt ingeleverd worden voor Bosk.

Bruno Doedens, artistiek leider van Bosk, en Hein Kuiken, wethouder cultuur, deponeerden vandaag de eerste shirts in de daarvoor bestemde mand.

Shirts voor Bosk
Tijdens de honderd dagen van Arcadia wandelt er een traag bewegend bos van meer dan duizend bomen door de binnenstad van Leeuwarden. Bosk is een coproductie van Arcadia en de gemeente Leeuwarden. Het bos verplaatst zich van 7 mei tot en met 14 augustus van locatie naar locatie en komt vooruit dankzij de hulp van duizenden deelnemers. Voor deze deelnemers zoekt Arcadia zo’n 8000 t-shirts. Deze shirts worden bedrukt en gedragen tijdens de uitvoering van Bosk. Uit het oogpunt van duurzaamheid wil Arcadia gebruikmaken van 2e hands shirts.

Inzamellocaties
“Uit ervaring blijkt dat je door de jaren heen behoorlijk wat shirts verzameld die maar wat liggen te verstoffen ergens in een kast. Deze kunnen wij weer goed gebruiken en vanaf nu hier gedoneerd worden aan Bosk”, aldus Bruno Doedens. Hein Kuiken: “Natuurlijk maken we plaats voor zo’n sympathiek initiatief in de hal van ons gemeentehuis. Het is duurzaam en daarnaast draagt het bij aan een geweldig evenement voor Leeuwarden waar we allemaal zo naar uitkijken.” Er staat een inzamelmand in de hal van het gemeentehuis.

Ander inzamellocaties zijn Dbieb aan het Blokhuisplein en het pand waar Arcadia is gevestigd, Snekertrekweg 1 (kantoor LF2028 2e verdieping) in Leeuwarden.

Welke shirts zijn welkom
Effen t-shirts in natuurtinten en/of wit
Klein of groot gedrukt printje is geen bezwaar
T-shirts met korte / lange / geen mouwen
Geen t-shirts met all over print
Geen 100% polyester of nylon, geen sportkleding en geen sweaterstof

Inleverpunt t-shirts, Bruno Doedens en Hein Kuiken
Foto: Mark Grupstra_Gemeente Leeuwarden


Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd