Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Gratis schaatsen op 18 en 19 december 2021 in Assen

Gratis schaatsen Assen - Promotie Noord

Komend winterweekend is er van alles te doen in de binnenstad van Assen.

Tijdens dit weekend kan de bezoeker gratis schaatsen op het ijsbaan op het Koopmansplein en is er allerlei wintervermaak door de stad.

Een leuk winteruitje voor jong en oud. Het weekend, georganiseerd door binnenstadsorganisatie Vaart in Assen wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van MKB Retail, Ondernemersfonds Assen, de gemeente Assen en stichting Winters Assen.

Gratis schaatsen
Schaatsplezier voor iedereen tijdens het winterweekend op 18 en 19 december. Op de actiedagen kan er van 9.00 tot 13.00 uur gratis geschaatst worden inclusief de schaatshuur. Iedereen mag een uur op de schaatsbaan van stichting WintersAssen schaatsen, afhankelijk van de drukte (vol = vol).

Wintervermaak
Bij hét winterweekend van Assen horen natuurlijk ook winterse activiteiten. Er zijn allerlei winterspelletjes op het Koopmansplein zoals sneeuwbal vangen of kerstbal werpen. Er lopen kerstelfjes rond die cadeautjes uitdelen. Kinderen kunnen geschminkt worden in de meest vrolijke kerstfiguren. Ook zijn er leuke kerstactiviteiten in het Mercurius centrum en bij de Triade. Alle activiteiten zijn gratis.

Extra actie: gratis parkeren op zondag 19 december
Als extraatje kan de bezoeker op de koopzondag van 19 december gratis parkeren. De actie geldt van 12.00 tot 18.00 uur in alle parkeergarages van de binnenstad Assen.

Kijk voor alle actievoorwaarden op www.ditisassen.nl.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd