Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Gezocht: jonge helden! Wie ontvangt er dit jaar een Jeugdlintje?

Jeugdlintje - Gemeente Emmen - Promotie Noord

In november a.s. reikt de gemeente Emmen voor de elfde keer de Emmense Jeugdlintjes uit.

Dit is een jaarlijkse prijs voor kinderen en jongeren van zes tot en met achttien jaar die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen.

Daarom is de gemeente Emmen op zoek naar jonge helden. De gemeente Emmen vindt het fantastisch dat kinderen en jongeren zich inzetten voor anderen, zonder er iets voor terug te krijgen. Met het Jeugdlintje wil de gemeente jongeren in het zonnetje zetten. De uitreiking vindt plaats in november, dan is ook de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Op die dag laten wij extra zien dat kinderen mee mogen denken en praten over dingen die voor hen van belang zijn.

Aanmelden tot 1 oktober
Kinderen of jongeren die in 2020 of 2021 iets bijzonders voor iemand anders hebben gedaan
kunnen voor 1 oktober voorgedragen worden door middel van een e-mail naar
gemeente@emmen.nl o.v.v. Jeugdlintje.

Wie komt in aanmerking?
Jongeren komen in aanmerking als zij tussen de 6 en de 18 jaar oud zijn en in onze gemeente wonen. Zij meer of langer dan men mag verwachten hulpvaardig zijn geweest of een bijzondere prestatie hebben verricht die van groot belang is (geweest) voor een persoon, straat, buurt of een daad hebben verricht waardoor ongelukken met mensen of dieren zijn voorkomen of beperkt zijn gebleven. Voordragen kan alleen door personen van 18 jaar of ouder en tot 1 oktober 2021. Een deskundige jury beoordeelt de aanmeldingen. De jonge helden krijgen een mooi aandenken en een cadeaubon.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd