Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Flower Power Markt opent Puzzelbank Leeuwarden

Puzzelbank - Leeuwarden

In opvolging van het initiatief dat begonnen in Groningen, opent de Flower Power Markt Pop-up Store vanaf komende zaterdag dé puzzelbank van Leeuwarden! 

Het maken van een puzzel met 1000 of meer stukjes is hartstikke leuk, maak je hoofd leeg en een activiteit dat je alleen maar ook samen als gezin kunt doen. Echter er zijn maar zijn weinig mensen die dezelfde puzzel twee keer maken, er moeten dus in vele huizen puzzels liggen stof te vergaren. De Puzzelbank is hier de oplossing voor. Wij bieden mensen aan om de puzzels die zij al eerder gemaakt hebben te komen inwisselen voor een ‘nieuwe’ die door iemand anders is ingebracht.

“Als mensen naar Flower Power Markt Pop-up Store kunnen komen om daar een exemplaar meteen om te wisselen is dat wel zo makkelijk!” Elke puzzel die door de Puzzelbank heen gaat krijgt een flyer met daarop een reisdagboekje. Zo wordt een blijvend documentje gecreëerd waarmee we de afgelegde reis van de puzzels kunnen vastleggen. “De Flower Power Markt organiseerde onlangs nog een kledingruil en in de winkel kun je ook boeken ruilen. Het faciliteren van het ruilen van puzzels ligt helemaal in ons straatje. Daarnaast bespaar je bij het ruilen van jouw puzzel jezelf én de wereld de productie van nog een puzzel. Dit sluit goed aan bij de visie die we nastreven.”

De fabrikanten van puzzels kunnen sinds de start van de coronacrisis de productie van puzzels niet bijbenen waardoor er tijdens de tweede lockdown schaarste ontstaat in de voorraden in winkels. De twee grootste Nederlandse fabrikanten hebben al laten weten de voorraden dit jaar niet meer te kunnen aanvullen.

Met de Puzzelbank hopen we dat mensen de winter door kunnen puzzelen en “dat wij in coronatijd iets minder hoeven te puzzelen omdat mensen die een puzzel komen brengen mogelijk meteen een cadeautje, voor hunzelf of een ander, kunnen uitzoeken voor de feestdagen.”

Flower Power Markt Pop-up Store is een kleurrijke winkel gevestigd in de Vijzelstraat, welke wordt gerund door 11 creatieve ondernemers – en heeft ook een webwinkel waar het product “Puzzelbank” aan te schaffen is. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen om een puzzel te ruilen mogen hun puzzel(s) opsturen en Flower Power Markt stuurt dan hetzelfde aantal puzzels retour.

De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 11.00 – 17.00 uur.
Adres: Flower Power Markt Pop-up Store
Vijzelstraat 4
8911 EW Leeuwarden
Info@flowerpower.frl
www.flowerpower.frl

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd