Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Feest! Bartje is jarig en viert zijn verjaardag in de binnenstad van Assen

Feest! Bartje is jarig en viert zijn verjaardag in de binnenstad van Assen - Promotie Noord

Op zaterdag 5 september viert Assen de verjaardag van Bartje.

Ook dit jaar laten binnenstadorganisatie Vaart in Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum deze gebeurtenis in de binnenstad natuurlijk niet ongemerkt aan zich voorbijgaan. 

Wie jarig is trakteert!
Bartje bidt nog steeds niet veur Brune Bonen maar wil wel zijn verjaardag in de binnenstad Assen vieren. Omdat hij op dit moment geen groots feest kan geven heeft hij besloten om cadeaus uit te gaan delen. Bartje heeft 1000 cadeaus en daarom heeft hij zijn broertjes ook opgetrommeld om samen uit te delen.

Tussen 12.00 en 16.00 uur lopen ze in de binnenstad Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum rond. Ze delen aan alle kinderen een superleuk rugzakje uit met daarin lekkers, leuks en fijne aanbiedingen van diverse lokale ondernemers. Natuurlijk ontbreekt ook de feestmuziek niet!

Winactie: maak kans op € 50,- gratis speelgoed

Bartje was dol op spelletjes en trakteert daarom nog op een leuke winactie! Wat moet je hiervoor doen? Maak een foto met Bartjes tas, zet deze foto op jouw Instagramaccount met de hashtag #bartjesverjaardag2020 en tag @ditisassen, @mercuriuscentrum en @winkelcentrumdetriade.

 De 2 winnaars met de leukste foto’s winnen € 50,- gratis speelgoed. Dus alle reden om op 5 september naar de binnenstad te komen en Bartjes verjaardag mee te vieren!

Het verjaardagsfeest is een samenwerking van binnenstadorganisatie Vaart in Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd