Concert Dilana verplaatst naar 4 oktober in De Klinker Winschoten

Dilana - Promotie Noord - In De Klinker - HQ-Events

Het voor 1 juni geplande concert van Dilana in De Klinker in Winschoten is verplaatst naar vrijdag 4 oktober. Dat laat Rick Lindeboom van HQ Events weten.

Het hoe en waarom is niet duidelijk. Het optreden is volgens Lindeboom  verplaatst “wegens omstandigheden die wij niet konden voorzien.”

De reguliere kaartvekoop voor het concert van Dilana, met in het voorsprogramma Roasted en Spectrum Misic, gaat gewoon door. Wie al een kaartje had voor 1 juni, krijgt op de ‘nieuwe’ datum twee consumpties van de organisatie.

Dilana, de excentrieke zangeres uit Dalen (deelgenomen aan o.a de The Voice of Holland, Rockstar Supernova U.S.A) sleept het publiek mee in een beleving met veelal eigen nummers. Daarnaast zal zij ook haar eigen draai geven aan bekende rock-classics. De geboren Zuid-Afrikaanse werkte samen met onder anderen Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers) en Gilby Clark (Guns N’ Roses). De rockzangeres stond al vele keren eerder in uitverkochte zalen en heeft maar liefst vier studioalbums op haar naam staan.


Dilana – Behind Closed Doors (Official Video)
www.dilanarocks.com

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd