Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Bmarine uit Grou introduceert ‘mini’-superjacht Seafaring 34

Promotie Noord

GROU – De Seafaring 34 is ontwikkeld als antwoord op de toenemende vraag naar motorjachten met een zeer laag energieverbruik, minimale onderhoudskosten en comfortabel vaargedrag. Bmarine uit Grou heeft de primeur en introduceert dit luxe jacht aankomende zomer in Nederland. Want een primeur is het zeker. Met een panoramisch uitzicht van 360° en een slim en efficiënt gebruik van beschikbare ruimte voelt de Seafaring 34 aan als een ‘mini’-superjacht.

Ruimte, comfort en vaargemak
De Seafaring 34 is uitermate geschikt voor de watersporter die gaat voor ruimte, comfort én vaargemak. In de ruime salon heeft men bijvoorbeeld een uniek uitzicht van 360 graden rondom. Ideaal om het overzicht op het water te houden. Voor een schip met een lengte van 10,80 meter en een breedte van 3,70 meter beschikt de Seafaring 34 bovendien over een zeer aangename hoeveelheid aan leefruimte. De salon en het achterdek zijn door de ontwerpers van Seafaring Yachts namelijk op slimme wijze ingedeeld. Door het openschuiven van de schuifpui naar het ruime achterdek kan één grote en gelijkvloerse leefruimte worden gecreëerd, compleet met kombuis en een comfortabele zithoek. Zo hoeft niemand iets te missen van het panoramische uitzicht. Voor in de Seafaring 34 bevindt zich de eigenaarshut met tweepersoonsbed, een natte ruimte (met aparte douche) en een tweede slaapvertrek voor 2 personen. Uniek voor een schip van dit formaat is de mogelijkheid tot uitbreiding naar een derde slaapvertrek voor 2 personen, waarbij nauwelijks hoeft te worden ingeleverd aan leefruimte.

Zeewaardig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk
De Seafaring 34 is gemaakt voor de watersporter die houdt van genieten én van avontuur. Zo is de Seafaring 34 B-gecertificeerd en dus zeewaardig. En niet geheel onbelangrijk: de Seafaring is één van de meest duurzame motorjachten van dit moment. Door de nieuw ontwikkelde en efficiënte rompvorm is het brandstofverbruik van de Seafaring 34 uiterst laag. Het energieverbruik is eveneens efficiënt. Zeker wanneer gekozen wordt voor zonnepanelen heeft men altijd voldoende stroom aan boord. Qua snelheid en technische specificaties voldoet de Seafaring 34 uiteraard aan alle moderne eisen. Het schip wordt standaard geleverd met een Yanmar 8LV320 met 320 pk, waarmee een maximale snelheid van 18,5 knopen (kruissnelheid: 10 knopen) met gemak gehaald kan worden. De totale lengte van de Seafaring 34 is 10,80 meter, waarvan de romp 9,99 meter bedraagt. Verder heeft het schip een totale breedte van 3,70 meter, een diepgang van 0,70 meter, en ligt het gewicht van de Seafring 34 zo rond de 6.500 kg.

Een betrouwbare jachtwerf
Het Friese Bmarine is de exclusieve importeur van de Seafaring 34 en zijn grotere broertje, de Seafaring 44 (lengte 14,5 meter). De levertijd van deze luxe jachten beslaat zo’n 3 maanden, waarbij de klant de keuze heeft uit verschillende optiepakketten zodat ieder schip custom-made geleverd wordt. Bovendien kan men rekenen op een betrouwbare jachtwerf achter de naam Seafaring Yachts. Bmarine denkt graag mee met de klant en is altijd beschikbaar voor reparaties, onderhoud en zelfs stalling. Kiest men voor een Seafaring van Bmarine, dan kiest men dus voor veel meer dan alleen een schip.

Nieuwsgierig geworden naar de Seafaring 34 of de Seafaring 44? Bezoek de beide schepen op de HISWA te water 2019, van 4-8 september te Batavia Haven Lelystad.

Promotie Noord Bezoek ook de website van Bmarine https://www.sloepenmarkt.nl

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd