Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Bezoek Plein Westerkwartier-Noordenveld tijdens de Promotiedagen

Bezoek Plein Westerkwartier-Noordenveld tijdens de Promotiedagen - Promotie Noord

Ondernemend Westerkwartier en Noordenveld  staan ook dit jaar weer gezamenlijk op de Promotiedagen op 5 en 6 november 2019 in de Martiniplaza in Groningen. Het plein Westerkwartier-Noordenveld is al jaren een vast ontmoetingspunt op de beursvloer in de Borgmanhal. Dit jaar is het plein weer gevuld met ongeveer dertig bedrijven uit de regio en een sfeervol terras met bar.

‘Ondernemend Westerkwartier’
De gemeente Westerkwartier presenteert zich in een nieuwe beursstand op de Promotiedagen met kavels op bedrijvenpark Leeksterveld in Leek en bedrijfskavels in Grootegast.

‘Ondernemend Noordenveld’
De gemeente Noordenveld biedt volop ruimte aan ondernemerschap. Daarom staan ondernemers in Noordenveld samen op het Noordenveld plein. De gemeente Noordenveld staat op de Promotiedagen met Caselink, Defibtech, Elsun, Harkboot, Organiseer het Goed, Trasec,Wilner vleeswaren en het ZZP-collectief.

Netwerkbijeenkomsten
Op beide dagen organiseren de gemeenten netwerkbijeenkomsten met interessante sprekers . Op 5 november vertelt Hans van Tellingen om 20.00 uur waarom stenen winkels winnen, de waarheid over winkelleegstand, webwinkels en gratis parkeren. Van Tellingen is directeur van Strabo BV, specialist in winkelcentrumonderzoek en -advies en auteur van verschillende boeken.

Aansluitend is er een netwerkborrel van de gemeente Noordenveld met lokale lekkernijen. Op woensdag 6 november organiseert de gemeente Noordenveld om 15.00 uur een recreatiebijeenkomst voor ondernemers uit Tynaarlo, Assen en Noordenveld.

Er zijn sprekers van De Waard Tenten, Marketing Drenthe en Vitale Vakantieparken. Aansluitend start om 16.30 uur de borrel van de gemeente Westerkwartier, waarbij Hans Bergsma van de Gebiedscoöperatie Westerkwartier een pitch geeft over de Food Factory: een plan voor een maaltijdenfabriek in Leek, die met producten uit de regio maaltijden gaat leveren aan grote instellingen in Noord-Nederland. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, gaan boeren en tuinders zich verenigen in coöperaties. Na de presentaties is er een netwerkborrel met lokaal gebrouwen bier en een proeverij van streekproducten.

Gratis toegangskaart
Wilt u ook in het Westerkwartier of in Noordenveld ondernemen? Of wilt u bijgepraat worden over wat er hier gebeurt? Kom dan naar het Plein Westerkwartier-Noordenveld. Vraag uw gratis toegangskaart aan via www.promotiedagen.nl

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd