Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Assen helpt ondernemers!

Promotie Noord

Nu veel ondernemers worden getroffen door de gevolgen van het Coronavirus werken Vaart in Assen en Ondernemend Assen samen om alle ondernemers in Assen te helpen.

Vaart in Assen biedt in samenwerking met Newz Marketing & Media en reclamebureau DRP ondernemers het platform www.ditisassen.nl/samenvoorassen aan. Ondernemend Assen heeft het platform Assen Helpt (www.assenhelpt.nl) gelanceerd.

Onder de campagne Samen voor Assen kunnen horeca en retail ondernemers hun initiatief of aanbod kwijt en worden deze zichtbaar gemaakt voor inwoners van Assen. Vaart in Assen regisseur Kjeld Vosjan: “Omdat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is de binnenstad leeg. Met Samen voor Assen kunnen inwoners toch hun lokale ondernemers vinden en van hun diensten en aanbod gebruik maken. Goed voor de inwoners én goed voor de ondernemers in deze crisistijd.”

Het platform www.assenhelpt.nl biedt de mogelijkheid om vraag en aanbod zichtbaar te maken. “We hebben ons afgevraagd hoe wij onze leden, maar eigenlijk alle ondernemers in Assen, kunnen helpen. Assenhelpt.nl biedt de mogelijkheid om heel gemakkelijk een vraag uit te zetten of een aanbod te doen waar een collega ondernemer op kan reageren.”, zegt Kor IJszenga voorzitter Ondernemend Assen. “Het kunnen de meest uiteenlopende vragen zijn. En dat geldt ook voor het aanbod. Stel dat iemand een busje beschikbaar heeft, dan kan iemand die bijvoorbeeld medicijnen wil gaan rondbrengen daar erg mee geholpen zijn. Of een zzp’er die zijn expertise aanbiedt om een collega ondernemer te helpen. Het kan allemaal op www.assenhelpt.nl.”

De gemeente Assen heeft op haar website ook alle informatie voor ondernemers gebundeld op: https://www.assen.nl/meest-gevraagdcoronavirus/ondersteuning-voor-ondernemers en is blij met de initiatieven die nu ontstaan.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd