Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

WerkParade Leeuwarden het grootste banenevenement van Friesland

WerkParade Leeuwarden het grootste banenevenement van Friesland - Promotie Noord

De WerkParade, woensdag 1 april 2020, is een initiatief van Fryslân Werkt! en wordt het grootste banenevenement van Friesland. Geen standaard banenmarkt met stands, flyers en mannen in pakken, maar een beleving waar werkgevers en werkzoekenden binnen de kanssectoren worden samengebracht.

Bijzondere ontmoetingen
De hele dag is in een bijzondere paradesfeer gegoten met live-muziek, foodtrucks en veel entertainment. Ruim 5000 werkzoekenden en 250 werkgevers gaan in deze interactieve omgeving bijzondere ontmoetingen met elkaar aan. Van workshops, netwerkcafés en speciale doe-activiteiten tot aan sollicitaties in een draaimolen. Zo kan het zijn dat je op de WerkParade een nieuwe baan scoort door het metselen van een muurtje, maken van een cocktail of het verbinden van een wond. Werkgevers krijgen op deze manier de kans om werknemers te vinden die echt bij hen passen in deze krappe arbeidsmarkt. Werkzoekenden kunnen zich tijdens de WerkParade op een unieke manier presenteren. Geen motivatiebrief en CV, maar een gesprek en een activiteit.

Inschrijven
Om zeker te zijn van een standplaats, dienen opdrachtgevers zich aan te melden voor 1 februari via www.werkparade.nl. Hierna blijft inschrijven voor bedrijven mogelijk, maar vindt er per branche een selectie plaats. Werkzoekenden kunnen zich vanaf 1 februari inschrijven via www.werkparade.nl.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd