Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Noordelijke lancering Opel Corsa-e tijdens kick-off Fossielvrije Weken

Fossielvrije Weken 2020 - Promotie Noord

De nieuwe elektrische Opel Corsa-e wordt woensdag 4 maart 2020 tijdens de kick-off van de Fossielvrije Weken in Groningen voor het eerst getoond. De auto van de toekomst staat dan in de Eregalerij Fossielvrij, waar tientallen fossielvrije voertuigen klaarstaan voor proefritten door bezoekers. Zij kunnen zo zelf de voordelen van fossielvrij vervoer ervaren.

Locatie: EM2 Venue, Suikerlaan 6, 9743 DA Groningen
Tijd: 13.30 – 17.00 uur: fossielvrije proefritten

De Fossielvrije Weken
De Fossielvrije Weken, die plaatsvinden van 1 t/m 13 juni 2020, zijn een samenwerking tussen de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen. Het duurzame evenement is de opvolger van de Elfwegentocht 2018. Een fossielvrije slinger verplaatst zich twee weken lang door de drie noordelijke provincies. De slinger doet dorpen, steden, bedrijven, sportclubs en verenigingen aan. Iedere locatie biedt een feestelijke tussenstop vol duurzame activiteiten. Ook stopt de slingerbeweging regelmatig voor bijvoorbeeld een groot zakelijk evenement rondom een duurzaamheidsthema. Van jong tot oud, met of zonder rijbewijs, van basis- tot hogeschool en van bedrijf tot energiecoöperatie: de hele gemeenschap kan meedoen met de Fossielvrije Weken. Het wordt twee weken feest zonder fossiele brandstoffen! Kijk voor meer informatie op www.fossielvrijeweken.nl

Volledig elektrische Opel Corsa-e tijdens Fossielvrije Weken
De nieuwe Corsa is elektrisch en maakt deel uit van het strategische plan PACE van Opel.   Vanaf 2024 leveren ze van elk model een geëlektrificeerde versie. Fossielvrije voertuigen, zoals de Opel Corsa-e, zijn tijdens de Fossielvrije Weken 2020 veelvuldig te zien in de drie noordelijke provincies. Dit evenement biedt dé kans mobiliteitsoplossingen van de toekomst te presenteren. Fossielvrij vervoer staat hierbij wederom twee weken lang in de schijnwerpers voor een groot publiek in Noord-Nederland.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd