Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Hubfietsen te leen op hub P+R Hoogkerk Groningen

Hubfietsen Hoogkerk - Promotie Noord

Sinds 1 december staan er op de hub P+R Hoogkerk 24 elektrische ‘hubfietsen’. 

Een hubfiets is een elektrische fiets die je tegen betaling kunt gebruiken en op dezelfde plek weer terug moet zetten. 

Handig voor forensen en bezoekers van de stad Groningen die niet met de bus of de auto de stad in willen. En voor recreatieve fietsers die Groningen of omgeving willen ontdekken.

De hubfietsen staan in een overdekte fietsenstalling op de P+R waarin de gestalde fietsen automatisch worden opgeladen. Reizigers kunnen een hubfiets via de app Deelfiets Nederland vanaf 15 minuten voor gebruik reserveren en bij aankomst ontgrendelen. De kosten voor particulieren zijn twee euro per uur, met een maximum dagtarief van twaalf euro.

Korting voor bedrijven
Voor bedrijven zijn er aantrekkelijke kortingen. Bij een zakelijk abonnement voor € 15 per maand per medewerker kunnen deze voor 50% tarief gebruikmaken van de fietsen. Zij kunnen de fiets dan ook langer van tevoren reserveren (1 uur in plaats van 15 minuten). Bedrijven kunnen naar wens een aantal medewerkers inschrijven via info@deelfietsnederland.nl of bellen naar (038) 88 88 502.

Autoverkeer in stad beperken
P+R Hoogkerk is een van de ruim vijftig ‘hubs’ in Groningen en Drenthe. Een hub is een plek waar je kunt overstappen van het ene op het andere vervoermiddel en waar je gebruik kunt maken van allerlei extra voorzieningen. Het hubprogramma heeft Deelfiets Nederland gevraagd de deelfietsen op de hub in Hoogkerk aan te bieden. Het hubprogramma werkt hierbij samen met Groningen Bereikbaar, gemeente Groningen en de provincie Groningen. De komst van hubfietsen op de hub in Hoogkerk draagt bij aan het beperken van het autoverkeer in de stad. En de reiziger krijgt er een alternatieve vervoerskeuze bij.

Meer informatie
Als de fietsen een succes zijn, willen de provincies Groningen en Drenthe de hubfietsen op meer hubs in de provincies aanbieden. Meer weten? Kijk op www.reisviahub.nl of download de app Deelfiets Nederland.

Hubfietsen Hoogkerk - Promotie Noord
op de hub P+R Hoogkerk staan vanaf dinsdag 1 december 24 van deze hubfietsen.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd