Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Deelauto’s gemeente Westerkwartier open voor bewoners

Deelauto’s gemeente Westerkwartier - Promotie Noord

Vanaf maandag 2 maart zijn de zeven deelauto’s in de gemeente Westerkwartier ook te gebruiken door bewoners en bedrijven. De gemeente en aanbieder MobiNoord organiseren daarom twee informatie-avonden met alle praktische informatie en antwoord op de vraag; past een elektrische deelauto ook bij mij?

De informatie-avonden vinden plaats op maandag 2 maart in de CazemierBoerderij in Tolbert (Hoofdstraat 27) en op maandag 9 maart in het gemeentehuis in Zuidhorn (Hooiweg 9). Zalen open vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur. MobiNoord zelf is aanwezig op de informatie-avonden. Het bedrijf zal de bijeenkomsten zelf ook promoten.

De auto’s zijn volledig elektrisch en reserveren en betalen verloopt via een app op je telefoon. Testrijders die de afgelopen maanden al in de auto reden zijn aanwezig en delen hun ervaringen. De auto’s staan bij de gemeentehuizen in Leek (2x), Zuidhorn (2x), Grootegast, Marum en in Tolbert bij Novatec. Bewoners en bedrijven in en rond die locaties nodigen we met nadruk uit om deze maand in te stappen. De eerste gebruikers kunnen tegen een aantrekkelijk tarief rijden in de maand maart.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd