Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Staten houden hoorzitting over Groningse Klimaatagenda 2030

Staten houden hoorzitting over Groningse Klimaatagenda 2030 - Promotie Noord

Ter voorbereiding op de politieke behandeling en besluitvorming over de Groningse Klimaatagenda 2030 door Provinciale Staten organiseren de Statenfracties op 9 september 2020 een hoorzitting.

Verschillende organisaties en experts zijn dan uitgenodigd hun mening te geven over de Groningse Klimaatagenda. Op 16 september wordt de Groningse Klimaatagenda besproken door de Staten in de commissievergadering.

Hoorzitting live volgen
De hoorzitting op 9 september is vanaf 11.00 uur live te volgen via www.provinciegroningen.nl. Omdat het aantal deelnemers aan de hoorzitting beperkt is, bieden de Staten iedereen de mogelijkheid om schriftelijk een visie te geven. Het programma van de hoorzitting, een overzicht van deelnemers, de Klimaatagenda en binnengekomen schriftelijke visies zijn te vinden via www.provinciegroningen.nl/ps in het vergaderschema bij de hoorzitting van 9 september.

Groningse Klimaatagenda 2030
In de Groningse Klimaatagenda staan de ambities en strategie van de provincie Groningen, waarmee de provincie invulling geeft aan de afspraken van het Nationale Klimaatakkoord.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd