Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Start nieuwbouw VV Aduard 2000: “We gaan beginnen!”

Promotie Noord

Wethouder Elly Pastoor heeft zaterdag 2 november samen met het oudste en jongste lid van VV Aduard 2000 de officiële aftrap voor start van de bouw van het nieuwe club- en kleedgebouw aan de Burgemeester van Barneveldweg 21c in Aduard.

Toekomstbestendig duurzaam gebouw
Voetbalvereniging Aduard 2000 krijgt als eerste club in Noord Nederland een nieuwe accommodatie die zeer toekomst bestendig is. Het nieuwe onderkomen is ontworpen met alle duurzaamheidsaspecten die passend zijn voor een gebouw als deze. Zo worden er duurzame materialen toegepast die onderhoudsvriendelijk zijn. Het gebouw wordt met warmtepompen verwarmd en gekoeld waardoor een gasaansluiting overbodig is. Ook wordt rekening gehouden met toekomstige aanvullingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Daarnaast voldoet het nieuwe gebouw aan alle regelgeving en normering die van toepassing zijn volgens de KNVB.

Gezamenlijke ontwerp en realisatie
Priontec heeft een ontwerp gemaakt voor het nieuwe onderkomen, dat in samenwerking met de voetbalvereniging Aduard 2000, Bouwderij, M3Energie, Ingenieursbureau Arsho en de gemeente tot stand is gekomen. Opmerkelijk aan de realisatie van het nieuwe club-kleedgebouw is de inbreng en zelfwerkzaamheid van de voetbalvereniging Aduard 2000. Vrijwilligers en sponsoren leveren een belangrijke bijdrage in het proces.

Planning
Het huidige gebouw is inmiddels gedeeltelijk gesloopt. Ter vervanging heeft de voetbalvereniging noodgebouwen geregeld aan de voorzijde van het gebouw, zodat alles gewoon door kan gaan. Vanaf begin november de start van de feitelijke bouw. Mits het weer meewerkt kan in het voorjaar van 2020 het nieuwe onderkomen in gebruik worden genomen.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd