Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Gezocht 50 gezinnen voor het spel Junior Energiecoach

Gezocht 50 gezinnen voor het spel Junior Energiecoach - Promotie Noord

Hoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? Leer het met Junior Energiecoach, een leuk en leerzaam spel voor gezinnen om thuis energie te besparen. In de gemeente Leeuwarden kunnen 50 gezinnen gratis meedoen.

Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee
Krijg meer inzicht over hoe je thuis gemakkelijk energie kan besparen. Het spel start op 3 oktober en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing. Kinderen (ongeveer 7-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen!

Lampenjacht en stekkerexpeditie
In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes van de bekende Varkentje Rund online. Deze gaan vergezeld van leuke en geheime opdrachten, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampen-jacht of stekkerexpeditie!? Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Met als varkentje Rund, het van tv bekende en populaire boeg-beeld van Junior Energiecoach. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk.

Gratis meedoen
In de gemeente Leeuwarden kunnen 50 gezinnen gratis meedoen. Aanmelden of op zoek naar meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan van 17 tot en met 27 september. Voor een schoner milieu en vollere portemonnee; ik doe mee!

Meer weten? Kijk op juniorenergiecoach.nl.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd