Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Gemeente Smallingerland start met isolatieactie

Gemeente Smallingerland start met isolatieactie

Gemeente Smallingerland is samen met het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket een collectieve inkoop voor woningisolatie gestart.

Een collectief van vakkundige regionale isolatiebedrijven biedt inwoners met koopwoningen de mogelijkheid om via
duurzaambouwloket.nl een scherp geprijsde, vrijblijvende offerte aan te vragen voor het vervangen van beglazing, en voor spouw-, vloer- en bodemisolatie.

Veel woningen slecht geïsoleerd
De gemeente wil haar inwoners graag helpen om stappen te zetten richting het energiezuinig maken van hun woning. Het grotendeel van de woningen, gebouwd voor het 1975, is slecht of niet geïsoleerd. Veel woningbezitters hebben hierdoor onnodig veel
stookkosten, wat niet goed is voor het milieu en hun portemonnee.

Collectieve inkoopactie woningisolatie = scherpe prijs
Er wordt samengewerkt met gerenommeerde regionale isolatiebedrijven die een scherp geprijsd aanbod op maat maken. Zij komen geheel vrijblijvend en gratis langs voor het maken van een offerte.

  1. Inschrijven: tot 31 december 2020 kunnen woningbezitters uit gemeente Smallingerland zich inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/smallingerlandisoleert
  2. Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt vervolgens contact op voor een woninginspectie. Aan de hand daarvan wordt een vrijblijvende offerte op maat gemaakt.
  3. Uitvoering: na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. Vanwege Covid-19 is er een speciaal coronaprotocol opgesteld zodat de gezondheid van de deelnemende specialisten en inwoners kan worden beschermd.

Online informatieavond / Webinar
Wil je meer weten over isoleren? We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een online informatieavond. Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft tijdens deze avond advies over isolatiemaatregelen, materialen, belangrijke aandachtpunten en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. Tijdens het Webinar en na afloop heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Datum: Woensdag 4 november
Tijdstip: 19:30
Inschrijving: www.duurzaambouwloket.nl/webinar-smallingerland

Subsidie beschikbaar
Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) stelt een subsidie beschikbaar voor woningeigenaren die minimaal 2 energiebesparende maatregelen hebben uitgevoerd. De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) is aan te vragen via rvo.nl. Benieuwd welke (subsidie)regelingen er nog meer beschikbaar zijn? Kijk dan op duurzaamsmallingerland.nl of doe de subsidiecheck via duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd