Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

De Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) is verlengd

De Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) is verlengd - Promotie Noord

Goed nieuws voor Drentse woningeigenaren. De Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) wordt definitief verlengd.

De regeling, die in het leven werd geroepen om woningeigenaren te stimuleren bij het toepassen van kleine energiebesparende maatregelen, is met 9 maanden verlengd.

De regeling liep oorspronkelijk tot 31 maart 2021 maar nu t/m 31 december 2021. De verlenging geeft zowel gemeenten als woningeigenaren meer tijd om alle RRE-maatregelen te kunnen uitvoeren. De afgelopen tijd werden acties online, via de website en nieuwsbrieven online gehouden. Maar door de extra tijd wordt het mogelijk om weer naar buiten te gaan en het gesprek aan te gaan in de straat en de buurt.

Vanuit de RRE is het Drents Energieloket vorig jaar gestart met de campagne ‘Haal de warmte in huis’. De campagne is er om huiseigenaren in Drenthe te stimuleren tot het nemen van kleine energiebesparende maatregelen in huis. Samen met de 12 Drentse gemeenten heeft het Drents Energieloket verschillende producten en acties ontwikkelt die zijn te bekijken via de site haaldewarmteinhuis.nl

Het Energieloket voor Drentse woningeigenaren
Het Drents Energieloket is het Energieloket van de Provincie Drenthe, de twaalf Drentse gemeenten, Bouwend Nederland, Techniek Nederland en de Natuur en Milieufederatie Drenthe. Samen stimuleren zij Drentse huiseigenaren om woning het energiezuinig te maken of om over te stappen op duurzame energie. Bij het Drents Energieloket kan iedereen terecht voor informatie en kosteloos en onafhankelijk advies. Wil jij ook zelf bezig met het verduurzamen van zijn woning? Kijk dan op drentsenergieloket.nl en ga meteen aan de slag met je energieverbruik. Bekijk bijvoorbeeld de handige klustips of de gratis webinars die de komende weken worden georganiseerd.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd