Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

BAM treedt toe tot innovatiecentrum Hive.Mobility

BAM treedt toe tot innovatiecentrum Hive.Mobility - Promotie Noord

BAM Infra Nederland en Hive.Mobility hebben een overeenkomst getekend, waarmee BAM Infra als strategische partner toetreedt tot het netwerk van Hive.Mobility.

Hive.Mobility is het innovatiecentrum voor slimme en duurzame mobiliteit. Een groot netwerk van partners in Noord-Nederland werkt binnen Hive.Mobility samen aan de transitie naar een duurzamere en slimmere mobiliteit van goederen en personen.

“Noord-Nederland leent zich als regio bij uitstek voor het versnellen van de mobiliteitstransitie met nieuwe innovaties. De oplossingen die onze partners voor de regio bedenken, kunnen uiteindelijk ook opgeschaald worden naar landelijke en internationale toepassingen. Met BAM Infra als partner krijgen we nieuwe kennis en extra slagkracht om op het gebied van infrastructuur en slimme mobiliteit te innoveren. Ik ben dan ook verheugd met de commitment van BAM Infra”, aldus Ilse Mensink, programmamanager Hive.Mobility.

BAM Infra bouwt al meer dan 150 jaar mee aan de infrastructuur van Nederland. Met een focus op duurzaamheid wil zij bijdragen aan een bereikbaar, veilig en aantrekkelijk Nederland.

Gertjan Veldkamp, directeur Verwerving Oost bij BAM Infra: “Wij willen een belangrijke rol spelen in het verder en sneller verduurzamen van de infrasector. Dit kunnen wij niet alleen. Samen met opdrachtgevers en partners realiseren we duurzaamheidsdoelstellingen door het bieden van creatieve en innovatieve oplossingen. Het toetreden tot Hive.Mobility is dan ook een heel logische stap.”

Samenwerking
Binnen Hive.Mobility werken kennis- en onderwijsinstellingen, overheden, bedrijven, ondernemers en non-profitorganisaties samen aan duurzame en slimme mobiliteit. Onze partners bedenken oplossingen voor de regio vanuit de gedachte dat deze vervolgens breed in Nederland en Europa toegepast kunnen worden.

Wil je zien welke initiatieven door onze partners zijn ontwikkeld? Kijk dan op onze website: www.hivemobility.nl

Noot voor de pers
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexandra Blikman, communicatieadviseur hive.mobility, via: 06 – 50 19 38 29 of a.blikman@hivemobility.nl

Over Hive.Mobility
Hive.Mobility is het innovatiecentrum op het gebied van mobiliteit in Noord-Nederland. Hier werken we samen aan de ontwikkeling van slimme en groene oplossingen op het gebied van mobiliteit voor personen- en goederenvervoer.

Resultaat bereiken we door het bundelen van onze krachten. Dit doen we binnen Hive.Mobility met kennis- en onderwijsinstellingen, overheden, bedrijven, ondernemers en non-profit organisaties. Samen werken we aan de mobiliteit van de toekomst.

Hive.Mobility wordt mogelijk gemaakt door de founding partners provincie Groningen, gemeente Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Noorderpoort en door de strategische partners vanuit het bedrijfsleven en instellingen.

Over BAM Infra Nederland
BAM Infra Nederland bouwt al meer dan 150 jaar mee aan de infrastructuur van Nederland. We bouwen aan de weg van nu en voor de generatie na ons. We bouwen aan duurzaamheid en zetten ons voor de volle 100 procent in voor een bereikbaar, veilig en aantrekkelijk, Nederland. 

Dagelijks bouwen wij aan duurzame en gezonde leefomgevingen. Zo geven wij letterlijk vorm aan de toekomst van Nederland. En geven wij de aarde door aan toekomstige generaties. Wij willen de meest circulaire bouwonderneming zijn. Dit kunnen wij niet alleen. Samen met onze opdrachtgevers en partners realiseren we onze duurzaamheidsdoelstellingen door creatieve en innovatieve oplossingen te bieden.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd