Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Weer Dineren op de Dijk in Noordpolderzijl

Dineren dijk Noordpolderzijl - Promotie Noord

Zaterdag 2 juli a.s. is er weer de jaarlijkse de mogelijkheid om aan lange tafels plaats te nemen boven op de zeedijk in Noordpolderzijl.

Uitzicht over de kwelder en de zeewind in het gezicht. De kans voor tientallen mensen om te genieten van het viergangenbuffet in de buitenlucht.

Initiator en organisator Ingrid Koetzier van Stichting Buitengewoonleven.NU ; “Dit is een jaarlijkse unieke gelegenheid waar veel mensen blij van worden. Je hoort van velen dat ze erg van deze plek houden, van de weidsheid, de enorme imponerende ruimte Hoe bijzonder is het dan om hier samen te kunnen eten.”

En er is meer te doen rondom de maaltijd. In de middag vanaf 4 uur zijn er workshops. Er is een recycle project in samenwerking met Hanze studenten. Zij begeleiden een oesterzwammen kweek workshop. Met koffie dik van het Zielhoes en oesterzwammenbroed worden er kweekbakjes gemaakt. In gebruikte papieren bekertjes van de Hanze die ook van tevoren nog versiert kunnen worden! Elke bezoeker krijgt er eentje mee naar huis. Daarnaast is er nog een workshop wadhanger maken van gejutte materialen. Theater improvisatie, kruidenzakjes maken, leren fotograferen, jutten voor het maken van een wadhanger. Neem het ervan, wil je een massage bovenop de dijk? Of lekker lui plaatsnemen op een stoel met uitzicht op werelderfgoed, met een warm voetenbadje met zeezout en wier, joepie!

Het 4 gangen diner kan los geboekt worden en begint om 18.30.
Het zal geserveerd en omlijst worden op opmerkelijke wijze door theatergroep Auth&Tiek.
Buffet is 24,50
Dagkaart incl. workshops 29 euro
Opgeven noodzakelijk
Opgeven graag www.buitengewoonleven.nu

Evenement; Dineren op de dijk
Plaats; Noordpolderzijl op de dijk
Datum; zaterdag 2 juli
Tijd; van 16 tot 20 uur
Organisatie Stichting Buitengewoonleven.nu (www.Buitengewoonleven.nu)
Info en vragen: Ingrid Koetzier – info@buitengewoonleven.nu

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd