Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Spectaculaire voorjaarsshow van Motorboot Sneek

Spectaculaire voorjaarsshow van Motorboot Sneek Promotie Noord

Op 3, 4 en 5 april 2020 van 10:00 tot 17:00 uur, vindt de spectaculaire voorjaarsshow van Motorboot Sneek voor de 11e keer plaats. Het jaarlijks terugkerende gratis evenement is uitgegroeid tot de grootste motorbotenshow van het noorden. Tijdens Motorboot Sneek hebben bezoekers de kans om kennis te maken met de nieuwste motorjachten van maar liefst zes organiserende bedrijven en een groot aantal gastwerven. Bezoekers vinden tijdens de voorjaarsshow een ruim aanbod van honderden motorjachten en zij krijgen een onvergetelijk ‘kijkje achter de schermen’ bij de verschillende bedrijven. 

De organiserende watersportbedrijven: Aquanaut Dutch Craftsmanship, Brandsma Jachten, De Valk Yachtbrokers, Jansma Jacht, SK Jachtbouw en Vivante Yachts bevinden zich allemaal in het mooie Sneek en de gastwerven hebben een stand op een van de locaties van de organiserende bedrijven. Als bezoeker kunt u zo in één dag kennismaken met alle deelnemers en hun verrassende aanbod in de havens. Op elke locatie worden bezoekers in de watten gelegd met een hapje en drankje. Daarbij worden ze geïnformeerd over de laatste trends en noviteiten. 

Zie met eigen ogen hoe luxe motorjachten worden gebouwd. Alle deelnemende bedrijven liggen dicht bij elkaar en zijn goed bereikbaar. Daarmee is de voorjaarsshow van Motorboot Sneek hét event om op een ontspannen manier uw nieuwe droomboot te vinden!

De geschiedenis van Motorboot Sneek
Motorboot Sneek is een uitzonderlijk samenwerkingsverband tussen zes organiserende bedrijven en een groot aantal gastwerven. De eerste editie van de botenshow was in 2009, toen de opzet met acht motorbootwerven en één jachtmakelaar nog aanzienlijk kleiner was. De voorjaarsshow wordt georganiseerd op de locaties van de organiserende bedrijven in Sneek. De gastwerven hebben hier een stand waar ze met één of meerdere motorjachten liggen. Ook de verschillende sponsoren zijn vaak met een stand aanwezig. Er is dus veel moois te zien.

De laatste trends en nieuwste modellen
Bij Linssen Yachts vinden bezoekers een uitgebreide doorsnede van het modellenprogramma, van 9,70 tot en met 16 meter, tot het spectaculaire vlaggenschip: de Grand Sturdy 500 AC Variotop. Ook de nieuwe Linssen 30 SL (wereldprimeur) zal te zien zijn op Motorboot Sneek.

Aquatec, bekend van de sloepenmerken Antaris, Makma en Maril, heeft het assortiment met enkele grotere modellen uitgebreid. Publiekstrekker is het nieuwste model: de stoere en eigentijdse Antaris X, met een ruim en modern interieur en superieure vaareigenschappen.

Comfortabel kijken in een luxe overdekte verkoophaven
Bij Brandsma Jachten is het in de luxe overdekte verkoophaven comfortabel schepen bekijken. Tijdens de voorjaarsshow van Motorboot Sneek presenteert Brandsma Jachten een nieuw model in de Noordzeekotter-series: de Noordzeekotter 35. Een sierlijk en robuust jacht met open kuip, deur in de spiegel, gangboord rondom de kuip, ruime salon met dubbele beglazing, toilet met douche, gastenhut en een ruime eigenaarshut. Ook de Noorzeekotters 38 en 42, de Luna series en de Mondial serie zijn present.

Topmodellen van de Nederlandse watersport
Bij Vri-Jon DSA Yachts ligt het topmodel van de Nederlandse watersport: de geheel vernieuwde Vri-Jon Contessa. Met notenhouten meubelen en RVS-accenten. Nu standaard met dubbelglas, een kaartplotter en een tweede toiletruimte. Ontdek ook de Boarncruiser Traveller, modellen Tr43, Tr46 en Tr49, met verzonken Fly-deck en een flink bemeten zwemplateau. Een must-see!

Op zoek naar echt maatwerk? Kom dan naar Aquanaut. Zij bouwen volledig naar wens. Naar verwachting presenteert Aquanaut tijdens Motorboot Sneek een unieke European Voyager 1500, die momenteel nog in aanbouw is. Het allernieuwste model, de Drifter 350 OC is ook te bewonderen. 

Jacht kopen of verkopen?
Droomt u van een eigen of ander jacht? Naast nieuwe modellen, is er een uitgebreid scala aan gebruikte jachten en jachten in aanbouw te zien. Bij De Valk Sneek vindt u een groot aanbod gebruikte motorjachten van polyester en staal, in een uitstekende staat van onderhoud. Met een grote overdekte verkoop- en buitenhaven ervaart u elk jacht zoals het in het water ligt. U kunt opstappen en per direct wegvaren! 

En wilt u uw jacht verkopen? Meer tijdens Motorboot Sneek af in de verkoophaven van De Valk Sneek en uw jacht komt tijdens de voorjaarsshow gegarandeerd bij een zeer groot publiek onder de aandacht! Ook Jachtmakelaardij 4Beaufort heeft zijn aanbod van (jong)gebruikte schepen op de ligplaats van de eigenaar én in de verkoophaven op het terrein van Aquanaut Sneek.

Maak kennis met sfeervol Sneek
De voorjaarsshow van Motorboot Sneek vindt plaats op 3, 4 en 5 april 2020 van 10:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis. Combineer een bezoek aan Motorboot Sneek met een ontdekkingsreis door de sfeervolle binnenstad van Sneek. Een ideale bestemming voor een weekendje weg of een dagtrip. Tijdens Motorboot Sneek bruist de hele stad! 

Bezoek voor meer informatie over de bedrijven en de adresgegevens onze website www.motorbootsneek.nl.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd