Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Kunstzinnig familiefestival Art Carnivale 2022 voor alle leeftijden

Art Carnivale - Promotie Noord

Art Carnivale is één van de meest opvallende ‘voel-je goed’ festivals; een kunstzinnig familiefestival voor iedereen en voor alle leeftijden!

Wat ooit begon als een expressie van kunst, hobby en levensstijl van een groep van samenwerkende creatievelingen is uitgegroeid tot een bovenregionaal feest van herkenning voor een steeds groter wordende groep enthousiaste bezoekers.

Het kunstzinnig familiefestival slaagt er iedere keer weer in om er een onvergetelijke cultureel en kunstzinnig spektakel van te maken, waar een groeiende groep fans het hele jaar met spanning naar uitkijkt en van geniet. Bezoekers en deelnemers ervaren Art Carnivale als een waardevolle plek voor ontspanning, beleving en ontmoeting. De festivaldata zijn dit jaar vastgesteld op vrijdag 22, zaterdag 23, en zondag 24 juli 2022 op Strandpark Schildmeer in Steendam.

Identificeerbaar zomerfeest
Art Carnivale voorziet in een voor vele bezoekers identificeerbaar zomerfeest dat naast ontspanning en gezelligheid inzet op ontmoeting, kennisname en kennisvergaring. Het festival geeft een impuls aan de leefbaarheid en verbondenheid van de bewoners van een gebied dat verschillende gemeenten in de regio omvat. Het festival steunt op een vaste kern medewerkers die het festival nu alweer 12 jaar organiseren. Naast de vaste kern, werken talloze vrijwilligers mee aan de voorbereiding en uitvoering. Zij vormen belangrijke schakels in het succes van Art Carnivale.

De haast van alledag even te vergeten
Het is vooral ook een plek om de haast van alledag even te vergeten en te genieten van al het moois dat gedurende drie festivaldagen voorbij komt. Naast de beleving aan cultuur valt er aan natuur en recreatie veel te beleven. Het natuurgebeid ’t Roegwold ligt in de nabijheid en rond het Schildmeer liggen fietspaden die deel uitmaken van het rondje Schildmeer. Voor dit doel is in 2009 een houten fietsbrug gebouwd. Dit fietspad gaat bij het gemaal Sans Souci over het afwateringskanaal van Duurswold, dat aansluit bij het Schildmeer. Velen weten het meer al te vinden voor dagrecreatie en tijdens feestelijke activiteiten zoals de zeilwedstrijden van de Schildweek die eind juli op het Schildmeer plaats vinden.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden
Vrijwilligers die een steentje willen bijdragen kunnen zich nog steeds aanmelden voor diverse werkzaamheden door naar de website www.artcarnivale.nl te gaan en het aanmeldingsformulier in te vullen. Informatie over het programma is ook te vinden op de website en op de facebookpagina’s https://www.facebook.com/artcarnivale.nl en https://www.facebook.com/stichtingdedraad.nl

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd