Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Flower Power Markt Drachten bloeit!

Flower Power Markt Promotie Noord

Informatie & inspiratie voor een duurzame, gezonde en kleurrijke levensstijl

Wil je je laten informeren en inspireren over een duurzame, gezonde en kleurrijke levensstijl? Voor het derde jaar op rij wordt er zondag 2 februari de Flower Power Markt georganiseerd in Schouwburg De Lawei in Drachten. De Flower Power Markt is een markt met workshops over (h)eerlijk (lokaal) eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, groen & zelf(voorzienend) aan de slag en creatieve & kleurrijke levensstijl.

De markt is geopend van 13.00 tot 18.00 uur.

Op markt (met meer dan 40 aanbieders) kun je heerlijk sneupen, inspiratie opdoen en shoppen! Zo vind je er trendy handgemaakte producten, kleurrijke designer & alternatieve kleding, eigenzinnige sieraden, kinderkleding & accessoires, ecologische hondenproducten, natuurlijke verzorgingsproducten, (vintage) woonaccessoires, 2e handsboeken en andere hippe duurzame goodies. Lees meer over het aanbod op de markt.

Je kunt genieten van een massage, een consult nemen, advies krijgen over je gezondheid, je laten informeren over duurzame energie of kennismaken met de kracht van piramiden.

Wie een reden zoekt zijn kleding- en/of en boekenkast eens op te ruimen… op de Flower Power Markt kun je deze ruilen voor frisse exemplaren. Ook zaaigoed en plantjes kunnen worden geruild.

Workshops & activiteiten programma
De markt biedt daarnaast een leuk workshop programma voor jong en oud. Dit jaar kunt je tijdens een workshop bloemetjes haken, ont-stressen, leren je kamerplant te stekken, kennismaken met drakenenergie, aura’s leren zien en voelen of een mandala/magische cirkel maken met natuurlijke materialen.

Voor deze activiteiten schrijf je je in bij de organisatie (na de entree), hiervoor is de deelname beperkt. Op een mogelijke kleine materialen vergoeding na is deelname aan de activiteiten op het programma gratis. Lees meer over de inhoud van de activiteiten.

Praktische Informatie
Adres:  Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1, 9203 KL Drachten. Entree: 4 euro voor volwassenen, tot 12 jaar gratis entree. Bij inschrijving voor de nieuwsbrief kun je een kortingsbon downloaden. Openingstijden: 13.00 uur tot 18.00 uur. Meer informatie en het (uitgeschreven) programma is te vinden op www.flowerpower.frl.

De thema’s uitgelegd;

Natuurlijke gezondheid
Je écht goed voelen, zowel lichamelijk als geestelijk… dat is fijn! Gedachten en emoties beïnvloeden ons gevoel van welbehagen en omgekeerd hebben onze voeding en levensstijl invloed op onze geest. Tijdens de Flower Power Markt kunnen bezoekers ontdekken hoe je op een natuurlijk manier dichter tot jezelf komt en meer ontspant. Er is aandacht voor gezonde voeding, beweging, de kracht van edelstenen, alternatieve geneeswijze, zingen en kruidenremedies.

Groen & Zelf(voorzienend) aan de slag
DIY (zelf doen en producten maken) is de trend. Als mens willen we zien of ervaren hoe ons eten groeit, en genieten van de voldoening van iets zelf te maken. puur koken, een eigen moestuin hebben, producten inmaken of zelf kleding (ver)maken; Je kunt er je creativiteit in kwijt. De Flower Power Markt wil mensen inspireren door te laten zien hoe leuk en eenvoudig dit kan zijn.

Eerlijk consumeren
Kies je voor fair trade, biologisch of de laagste prijs? Op de Flower Power Markt willen we (zoveel mogelijk) duurzame alternatieven & producten aanbieden, gemaakt met respect voor mens en milieu.

Kleurrijke levensstijl
Het leven is mooi en daar genieten we graag van! Vier het leven alsof het altijd zomer is. Op de markt bieden we producten die het leven kleur geven; felle kleuren, mooie prints, retro & vintage, hipp(i)e jurkjes, sieraden en andere accessoires.

Consuminderen
De Flower Power Markt wil ook de gelegenheid bieden meer mensen te laten kennismaken met de voordelen van de deeleconomie: ruilen, delen, hergerbuiken (recyclen), tweedehands (ver)kopen en repareren. Door bewust om te gaan met spullen en diensten hoeft er minder geproduceerd te worden, Dat scheelt geld en grondstoffen en is daarnaast goed voor het milieu!

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd