Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Meld je aan voor de gratis GROEI cursus en coaching

Groei Plan - Klaas Boer - Promotie Noord

Durf jij te groeien op persoonlijk of zakelijk vlak?

Klaas Boer, eigenaar Curios Coach: Ik geef regelmatig en veel. Dit jaar ga ik beginnen met het geven van een GROEI cursus/coaching. We gaan samen ontdekken wat ervoor nodig is om jezelf en jouw bedrijf te laten groeien. Ook in lastige tijden.

We gaan dit – bij voldoende deelname van 6 tot 8 personen – in het Nederlands doen. Voor de cursus/coaching wordt er gewerkt met het boek The 15 Invaluable Laws of Growth van John Maxwell samen met een werkboek. Deze zijn alleen beschikbaar in het Engels.

Hard werken is vaak niet genoeg
Samen gaan we op zoek naar een passend plan voor jouw groei. Leren van elkaar met als doel GROEI. Ben jij iemand die wacht totdat de bus van geluk voorbijkomt en jou naar je bestemming brengt of wil je zelf de eerste stappen zetten in de juiste richting. Deze cursus gaat je helpen de juiste richting te vinden en de juiste stappen te zetten. Het mooie hierbij is dat we het samen gaan doen, met een groep gemotiveerde groeiers.

Een ding is zeker: Er is geen betere tijd om te beginnen als NU
Je profiteert morgen al van het besluit wat je NU neemt. Wacht je tot morgen, is er alweer een dag verloren. Iedere dag met de juiste actie in de juiste richting brengt je doel een dag dichter bij je doel. Start daarom NU. Je zult je doel niet bereiken in een dag, het is een reis, maar je kunt wel vandaag de richting van je reis veranderen.

WE BEGINNEN OP 9 MAART 2021

Wat geef jij?

Voor meer informatie of aanmelden, stuur een e-mail naar: klaas@Curios.Coach.


Meer weten over Klaas Boer? Kijk dan op curios.coach.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd